ДОСТАВКА

Крайната цена на поръчката е сума от цените на поръчаните продукти и цената на доставката. Всички цени са в лева и са крайни. 

Поръчаната стока се доставя на посочения от купувачa адрес за доставка на територията на Република България.

Цената на доставката в България до адрес на купувача (или офис на куриерска фирма) независимо от теглото на поръчката е:

  • до офис на куриерска фирма „Спиди“ – 5.00 лв.
  • до офис на куриерска фирма „Еконт“ – 7.00 лв.
  • до адрес в София със Спиди – 6.00 лв.
  • до адрес в страната със Спиди – 7.00 лв.

Безплатна доставка до офис на куриерска фирма или до адрес в България при поръчка над 100 лв. 

„Зеленото Драконче“ ЕООД използва услугата на Еконт Експрес и Спиди като лицензиран пощенски оператор.

За направеното от клиента плащане, куриерската фирма, в качеството си на лицензиран пощенски оператор издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж, която е законово признат документ, освобождаващ фирмата от задължението да издава касова бележка.

Клиентът получава фискален документ от куриерската фирма, като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги и Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл. 3. Съгласно текста в наредбата, не се издава Фискална касова бележка, когато плащането се извършва чрез Пощенски паричен превод. Клиентът запазва фискалния документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане. За да получите документ за покупката, моля изискайте разписка за пощенски паричен превод (ППП) от куриера.

СРОК НА ДОСТАВКА

Срокът на доставка е до 3-4 работни дни, освен ако не е посочен друг срок на доставка в описанието на продукта.

Меню