Отзиви от нашите клиенти

ПОЛЕЗНО
Зеленото Драконче

Какво е важно да знаем като избираме бутилка за вода на детето?

Лятото е вече тук и все повече усещаме нуждата да утолим жаждата си. За най-малките деца трябва да имаме винаги вода под ръка, за да бъде детето хидратирано през целия ден. Затова е важно да изберем подходящата бутилка за детето, съобразена с неговата възраст, от безвредни материали, непротичаща, с удобна форма, подходящ размер и не на последно място – с красив, радващ очите дизайн.

Прочетете повече »
ПОЛЕЗНО
Зеленото Драконче

Зеленото Драконче е партньор на детския футболен турнир “Купа София”

“Ето, че в семейството на #купаСофия вече си имаме и Драконче, при това зелено! 🦖 Зеленият цвят винаги ни отнася към здравословния начин на живот! 🍀Зеленото Драконче е онлайн магазин създаден през 2012 година! Той предлага зелени алтернативи за многократна употреба – бутилки за вода, кутии за обяд, термоси за готвена храна и супа или казано на кратко – здравословно и полезно! ♥️

Прочетете повече »
ЗА ДРАКОНЧЕТО
Зеленото Драконче

ЗА НАС

Идеята за „Зеленото Драконче” се появи с раждането на нашия първи син и най-вече с отглеждането му.

Привърженици сме на идеята за използване на натурални и екологични продукти, опазване на природата, било то с намаляване на отпадъците, използване на по-чисти продукти и предмети за бита. Що се касае до децата и бебетата, това важи с още по-голяма сила. Идеята за онлайн магазина се допълва и с нашата нестихваща страст за търсене и намиране на интересна и полезна информация.

Прочетете повече »

Меню