Отзиви от нашите клиенти

ПОЛЕЗНО
Зеленото Драконче

Брандиране: Знаете ли, че голяма част от продуктите ни могат да бъдат брандирани?

Знаете ли, че голяма част от продуктите ни могат да бъдат брандирани?

Дизайнерските продукти са идеален подарък за вашите служители и корпоративни партньори!
Продукти: бутилки за вода, термоси, кутии и термоси за обяд, прибори за хранене, чанти за храна и др. – възможностите са многобройни.
Брандове: Retap, Black+Blum, Equa
Всички продукти са изработени от устойчиви материали – стомана, стъкло, тритан, силикон, бамбук…, които помагат за опазването на околната среда, подпомагат здравето и доброто състояние.

Прочетете повече »
ПОЛЕЗНО
Зеленото Драконче

Какво е важно да знаем като избираме бутилка за вода на детето?

Лятото е вече тук и все повече усещаме нуждата да утолим жаждата си. За най-малките деца трябва да имаме винаги вода под ръка, за да бъде детето хидратирано през целия ден. Затова е важно да изберем подходящата бутилка за детето, съобразена с неговата възраст, от безвредни материали, непротичаща, с удобна форма, подходящ размер и не на последно място – с красив, радващ очите дизайн.

Прочетете повече »
ПОЛЕЗНО
Зеленото Драконче

Зеленото Драконче е партньор на детския футболен турнир “Купа София”

“Ето, че в семейството на #купаСофия вече си имаме и Драконче, при това зелено! 🦖 Зеленият цвят винаги ни отнася към здравословния начин на живот! 🍀Зеленото Драконче е онлайн магазин създаден през 2012 година! Той предлага зелени алтернативи за многократна употреба – бутилки за вода, кутии за обяд, термоси за готвена храна и супа или казано на кратко – здравословно и полезно! ♥️

Прочетете повече »

Меню