Идеята за „Зеленото Драконче” се появи с раждането на нашия първи син и най-вече с отглеждането му.

Привърженици сме на идеята за използване на натурални и екологични продукти, опазване на природата, било то с намаляване на отпадъците, използване на по-чисти продукти и предмети за бита. Що се касае до децата и бебетата, това важи с още по-голяма сила. Идеята за онлайн магазина се допълва и с нашата нестихваща страст за търсене и намиране на интересна и полезна информация. 

Стоките, които ще намерите при нас са внимателно подбрани – лично изпробвани и харесани, препоръчани или сравнени и избрани от предлагащите се на пазара. Предлагаме само продукти, които лично използваме или бихме използвали. Постарали сме се да дадем подробно описание за всеки продукт и снимки.

Стартирахме сайта през декември 2012 г с малък асортимент – пелените Little Lamb и Lollipop, еко съдове за хранене и еко гърнета Becothings, гризалката под форма на ринг Sophie La Girafe и други тестови и нови продукти на пазара.

Постепенно увеличихме асортимента с голямо разнообразие от многократни и еко еднократни пелени, преходни гащички, дървени играчкиеко играчки и гризалки, еко съдове за хранене, многократни бутилки, термоси и термокутии за храна, лигавницислингове, ергономични раници, раници за планина, дрехи и възглавници за бременни и кърменебио препарати за дома, био козметика, бебешки герданчета от кехлибар за никнещи зъбки, еко продукти за дамска хигиена (менструални чашки, превръзки, тампони), книги за родители и др.

През лятото на 2018 г решихме, че е време за промяна и асортимента ни в момента е основно от многократни бутилки за вода, кутии и термоси за храна, термоси и термочаши, прибори за хранене, термо чанти, ученически раници и раници за детска градина и др. полезни помощници, с които можем да носим за себе си или за децата си домашно приготвена храна, за работа, училище, детската градина или на разходка и пикник.

Постоянно добавяме нови продукти, които ни харесват, така че следете какво се случва при нас.

Надяваме се да се чувствате уютно в нашия магазин!

Мариета, Петър, Дракончето

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Меню